Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Sajnos nem jegyzeteltem(utólag belegondolva, nem ártott volna
), rengeteg filmet néztem mostanság, csak az maradt meg, hogy melyik jó és melyik nem. (#36744) Clay: A bőrhibák esetében a természetes mitiszerekre, göröngyökre stb... gondolok, azok a felvételen ott vannak, az élesítés nem csinál mitiszert a karakter bőrére.
Nekem élesítéssel természetesebb, a kontrasztos alakzatokkal egyetértek, azok néha túlzóak, de inkább mint részletvesztés.A beállításokkal is egyetértek, az elején elszütyögtem vele jó pár órát, több filmmel, mozgás közben, álló képnél stb..., de azóta nem nagyon állítgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Kés topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- Gaming notebook topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 48C1 (OLED48C11LB) 4K 120Hz, G-sync
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), rengeteg filmet néztem mostanság, csak az maradt meg, hogy melyik jó és melyik nem.
Vhiktor