Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Sajnos nem jegyzeteltem(utólag belegondolva, nem ártott volna
), rengeteg filmet néztem mostanság, csak az maradt meg, hogy melyik jó és melyik nem. (#36744) Clay: A bőrhibák esetében a természetes mitiszerekre, göröngyökre stb... gondolok, azok a felvételen ott vannak, az élesítés nem csinál mitiszert a karakter bőrére.
Nekem élesítéssel természetesebb, a kontrasztos alakzatokkal egyetértek, azok néha túlzóak, de inkább mint részletvesztés.A beállításokkal is egyetértek, az elején elszütyögtem vele jó pár órát, több filmmel, mozgás közben, álló képnél stb..., de azóta nem nagyon állítgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), rengeteg filmet néztem mostanság, csak az maradt meg, hogy melyik jó és melyik nem.
Vhiktor