-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
Szia ! A régi készülék elszállítása után 2 héttel már fogytán a türelmem felhívtam Őket.
Azt mondták, hogy a Lengyelektől még nem kaptak választ, majd 1 óra múlva telefonáltak, hogy a Lengyel központ cserét ajánlott. Megkérdeztem, hogy lehet e csereutalványt kérni, Ők mondták, hogy nem valószínű, de megkérdezik. Ismét hívtam őket 1,5 hét múlva, akkor mondták, hogy el lett utasítva a kérésem. Ekkor mondtam, hogy elfogadom a GZ950 - et, de szeretném az 5 év garanciát is megkapni. Egy hét múlva ismét telefonáltam, de még semmi, majd 2 hét elteltével ismét próbálkoztam, akkor közölték, hogy megérkezett, majd hívnak és időpontot egyeztetünk a szállításra. A próbálkozásaim ( csereutalvány ) miatt 1,5 hetet csúszott a csere. Végül az 5 év garanciát sem adták meg. Most próbálkozok az MM biztosítójánál, hogy az előző TV +3 év garanciáját át lehet e íratni erre.
Az új tévére maradt a régi MM számla és a csere napjától ( tegnaptól ) szól az újra a 2 év garancia. Sajnos már több garanciális ügyem volt. Vagy Én vagyok ilyen peches, vagy tényleg nincs hibátlan termék. Ha adnak csereutalványt, akkor abból az árból megvehettem volna az 55GZ1500 - et. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- OLED monitor topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Overwatch 2
- További aktív témák...
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor