Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ezt én sem értem. De amit nekem hoztak panelt, előttem bontottuk ki, teljesen vatta újnak tűnt és mégis volt hiba vele bőven.
Még az enyémnél lehetett volna kifogás, hogy régi, régebben gyártották bla bla, de a B8 azért nem olyan régi és elvileg jobb is...#33548 daneel_hu A szervizes azt mondta, Lengyelországból jön a panel, Ferihegyre (repülővel?
) és onnan megy hozzájuk. Ez csak panel ugye. De új tévénél azt sajnos el tudom képzelni, hogy valaki elállt a vásárlástól, visszaküldte, és ezt a tévét újraértékesítik "új"ként. 
Lassan tuti, hogy a Médiában is lesz bőven Outlet termék OLED-ből. Az "első szériás" BF-ből már lassan visszaérhetnek az impulzus vásárlók termékei.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Powerbank topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- SAMSUNG (QE77S95FAT) 195CM 4K 165HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Lg 65g51 LW
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még az enyémnél lehetett volna kifogás, hogy régi, régebben gyártották bla bla, de a B8 azért nem olyan régi és elvileg jobb is...
) és onnan megy hozzájuk. Ez csak panel ugye. De új tévénél azt sajnos el tudom képzelni, hogy valaki elállt a vásárlástól, visszaküldte, és ezt a tévét újraértékesítik "új"ként. 
Vhiktor