Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ezt én sem értem. De amit nekem hoztak panelt, előttem bontottuk ki, teljesen vatta újnak tűnt és mégis volt hiba vele bőven.
Még az enyémnél lehetett volna kifogás, hogy régi, régebben gyártották bla bla, de a B8 azért nem olyan régi és elvileg jobb is...#33548 daneel_hu A szervizes azt mondta, Lengyelországból jön a panel, Ferihegyre (repülővel?
) és onnan megy hozzájuk. Ez csak panel ugye. De új tévénél azt sajnos el tudom képzelni, hogy valaki elállt a vásárlástól, visszaküldte, és ezt a tévét újraértékesítik "új"ként. 
Lassan tuti, hogy a Médiában is lesz bőven Outlet termék OLED-ből. Az "első szériás" BF-ből már lassan visszaérhetnek az impulzus vásárlók termékei.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még az enyémnél lehetett volna kifogás, hogy régi, régebben gyártották bla bla, de a B8 azért nem olyan régi és elvileg jobb is...
) és onnan megy hozzájuk. Ez csak panel ugye. De új tévénél azt sajnos el tudom képzelni, hogy valaki elállt a vásárlástól, visszaküldte, és ezt a tévét újraértékesítik "új"ként. 
Vhiktor