Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• chros

őstag

válasz ribarszki #28828 üzenetére

1-1 meres meg C8-on is ellentmondasos, B8-rol pedig konkret infot meg minding nem tudok :)

(#28830) daneel_hu: "Normális (jó!) tartalom esetén el nem tudom képzelni, hogy valaki a tévé hibáit vizslassa."

Vagy nem vagytok erzekenyek rajuk vagy hattal ultok a TV-nek ;]

De a viccet felreteve, a v*.65-os B8-os fw gamma fuck-up rogton (szo szerint) "szemet szurt", ereztem folyamatosan, hogy valami nem stimmel, s meg nem mertem / nezegettem teszt abrakkal akkor. Miutan ezt mas is jelezte, akkor neztem ra tuzetesebben, s derult ki a turpissag.

(#28832) tothl: "Van, aki szereti magát büntetni a "fos" képpel....a legtöbb szakértői beállítás ilyen."

Ez is erdekes, mert konnyen el tudom kepzelni, hogy akinek masra allt ra az agya jo-par ev TV nezes kozben, azoknak az ajanlott beallitasok (enyhen szolva) furak.
    De ugyanigy, azoknak, akik "kalibralt" kijelzot neztek legalabb 2-3 hetig, ugyanigy fura az osszes tobbi :)

(#28824) Varshi: "A "Sötét szoba szakértői"-t módosítottam, ahogy javasolta a link. Háááát, nem nyűgözött le az eredmény. Olyan képet sikerült kapnom, ami egy "nagy régi tévé" kopottas, kissé fakó képe."

2 kerdes:
    - volt panel csered ebben a TV-ben?
    - melyik modot hasznaltatok elotte?

Ha a Vivid-et (elenk?), akkor nem csodalom :)

Új hozzászólás Aktív témák