Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz ribarszki #26408 üzenetére

    Én pl. szinte mindig megkérdezem, hogy az aktuálisan legutolsó firmware van-e már a készüléken, illetve megengedik-e, hogy feltegyem azt én, ha még nem, majd azt javaslom, hogy csak nincs valami olyan probléma a készülékkel, amit ők is tapasztalnak és ismert módon javítja egy új verzió (legalább is ígéri a gyártó, vagy mások beszámolói alapján megteszi akkor is, ha nincs benne a hivatalos changelog-ban, stb), akkor ne frissítsenek (kapcsolják ki az automata frissítést, és ha tudják, akkor ne engedjék, ha mégis megkérdezi települhet-e...).

    (#26420) Joshi -- A 3DLUT-ot nem tudod papírra jegyzetelni. Vagyis ha kinyomtatom neked egy könyvbe, akkor se tudod visszaírni (de jelenleg nem is nagyon engedi a CalMAN, hogy export/import, csak magának tárolja "titkosan"). Se LG-nél, se Panasonic-nál (vagyis a régebbi Panasonic GZ-n még talán, mert ott azt hiszem még pendrive-on kell eljuttatni a file-t PC-ről TV-re, nem IP hálózaton, de idén már a Pana is IP-s lesz).

    (#26417) Locutus - Nem hallottam mástól, hogy reset-el, viszont nem lepne meg, ha mindenkinél reset-elnie kéne elvileg, mivel a "macro block fix" után érvénytelen lesz a régi képbeállítás (akár felhasználói menüs, akár LUT-os), konkrétan jobb lesz az LG alap, mint a régi egyedi. Bár ez csak az Expert menüre igaz (abból is csak a 2 és 20 pontos szürkére), a főmenüs OLED Fény-t és hasonlókat hülyeség legyalulni.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák