Hirdetés
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nem kell hozzá szar forrás, csak véletlen egybeesés, hogy a veszteséges tömörítés blokkosodása, vagy gyenge nyersanyag zajossága hozza elő legjobban a szintetikus tesztek után.
De mondtam, hogy nekem sem tűnt fel soha, mielőtt direkt megnéztem a szintetikus tesztet. Illetve most már új firmware-el, de elkezdtem nézni a Game Of Thrones S06-ot (eszembe juttatták a friss évad premier reklámjai, hogy le vagyok maradva), ami tele van sötétszürke jelenetekkel (pl. Castle Black, főleg éjjel) és nem látok semmi zavarót.Amúgy A Panasonic 20 és 30 sorozatú plazmái (de lehet hogy már a 10-es is, nem emlékszem, a 10-es még elég butácska minden téren) is csináltak valami nagyon hasonlót, feketéből sötétszürkébe villanáskor majdnem ugyan így túllőtték a célt, majd visszahullottak a helyükre. Ott viszont ez feltűnt nekem gyakran játék közben is, mikor pl. egy vaksötét barlangban botorkáltam egy fáklyával, hogy mikor mozog a szürke paca éle a fekete háttéren, akkor felfénylik (de ott pluszban összehullott a geometria is az erős ditherelés miatt). A Pioneer Kuro-k ezerszer jobbak voltak sötétszürkébe, bár az 50 és 60 sorozatú Panasonic sem volt már rossz (a Samsung mindig közepes volt: nem lőtt túl, de mindig nagyon erősen ditherelt).
Ehhez képest a C8-on ehhez hasonló tartalmakkal sem láttam semmi hibát, csak a tesztvideóval volt látványos.(#25683) chros
Lusta voltam ennek utána nézni. Biztos távirányítható IP hálózaton át a TV, de nem tudom hogy van-e ingyenes publikus dokumentáció, vagy ingyenes PC szoftver (vagy akár Android, ami script-elhető otthon).
De tényleg jó lenne valami, mert őrület, hogy a mai napig nem tudja automatikusan ki/be húzni standby-ból a Windows a TV-ket, illetve hogy mennyi gombot kell végignyomkodni a HDMI/PC címke váltáshoz.
De utálom a Harmony-kat, lagolnak mint az állat (míg várok háromszor megnyomom a gombot türelmetlenségemben) és még csak nem is olcsók (plusz nekem szubjektíven nem is ergonomikusak/szépek).Nekem mindig HDMI4-en kapcsol be a Power gombbal, ha azon volt mielőtt kikapcsoltam. A TV-re szinte sohasem vált át nekem magától. A többi HDMI-t elrejtettem a source menüben.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED C1 55"
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor