Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
Mindegyik tv-nek megvan a maga erőssége. Panának legjobb a színkezelése, legprofibb mozis egyéb alap beállítások ott vannak. Most volt egy közel 50 perces videó flatpanels-en, érdekes a téma. Filmes színkeverésről volt szó nagy vonalakban, ahol szintén Pana oled-et használnak ilyen célból, kliens referenciaként. Nem véletlen.
Viszont LG jobb támogatással bír, ott a WebOS és bizony a Dolby Vision döntő lehet, ahogy terjed a formátum. Finomhangolva egyáltalán nincs eget verő különbség a két tévé között. Ez mindenkinek az egyéni preferenciája kell, hogy legyen. Én magamnak mivel olyan beállítottságú vagyok Panát választanám. Viszont öcsém is most keres tévét és ő is oled-ben gondolkodik, neki gondolkodás nélkül az LG-t javasoltam, ismerve a tévézési szokásait.
*Egyébként a Panán is van usb 3.0 port, de megint a szokások. Én tévéről közvetlen sose játszok le tartalmat, mindig van vmi átjátszó hdmi-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor