Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
Mindegyik tv-nek megvan a maga erőssége. Panának legjobb a színkezelése, legprofibb mozis egyéb alap beállítások ott vannak. Most volt egy közel 50 perces videó flatpanels-en, érdekes a téma. Filmes színkeverésről volt szó nagy vonalakban, ahol szintén Pana oled-et használnak ilyen célból, kliens referenciaként. Nem véletlen.
Viszont LG jobb támogatással bír, ott a WebOS és bizony a Dolby Vision döntő lehet, ahogy terjed a formátum. Finomhangolva egyáltalán nincs eget verő különbség a két tévé között. Ez mindenkinek az egyéni preferenciája kell, hogy legyen. Én magamnak mivel olyan beállítottságú vagyok Panát választanám. Viszont öcsém is most keres tévét és ő is oled-ben gondolkodik, neki gondolkodás nélkül az LG-t javasoltam, ismerve a tévézési szokásait.
*Egyébként a Panán is van usb 3.0 port, de megint a szokások. Én tévéről közvetlen sose játszok le tartalmat, mindig van vmi átjátszó hdmi-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor