- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Epson nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
Sziasztok,
Adott egy LG OLED55B6J és egy Samsung 49KU6450 egymás mellett ideiglenesen.
Már szanaszét állítgattam a OLED-et, de sehogy nem sikerül olyan szép felskálázást kicsikarni, mint a harmadannyiba kerülő LED-ből.
Nem arra vagyok kíváncsi hogyan kell beállítani (ha tudja valaki a tutit, akkor ossza meg velem)
, hanem arra, hogy az LG eljárás tényleg ilyen gyenge? Van értelme küzdeni vele? Mert ha nem akkor viszem vissza. Pedig annyira szebb képe van mint a LED-nek, hogy azt le sem tudom írni. Mármint as színvilág és a 4K tartalom alatt. Nem szeretném visszaadni, de a legtöbb forrás az 720p vagy 1080p. Nem tévézem... Nincsenek illúzióim, ami 720p az annyi, de, hogy a Samun szebb na az tény. Ha ők tudják akkor az LG miért nem.Előre is köszönöm az érdemleges válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Gitáros topic
- Robotporszívók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Marathon: érkezik a duó, egyelőre csak egy pályán és „kísérleti” jelleggel
- További aktív témák...
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, hanem arra, hogy az LG eljárás tényleg ilyen gyenge? Van értelme küzdeni vele? Mert ha nem akkor viszem vissza. Pedig annyira szebb képe van mint a LED-nek, hogy azt le sem tudom írni. Mármint as színvilág és a 4K tartalom alatt. Nem szeretném visszaadni, de a legtöbb forrás az 720p vagy 1080p. Nem tévézem... Nincsenek illúzióim, ami 720p az annyi, de, hogy a Samun szebb na az tény. Ha ők tudják akkor az LG miért nem.
Vhiktor