Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztor
újonc
Sziasztok Fórum Lakók!
Egy kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni. Ha nagyon egyértelmű lenne kérlek nézzétek el, nem vagyok túl járatos a témában.
Nem régiben vásároltam egy LG OLED B8 készüléket, és szerettem volna rajta megnézni egy filmet Dolby Atmos hangsávval, de sajnos mikor el akartam indítani a filmet, a jobb felső sarokban azzal fogadott, hogy "nincs megjeleníthető hangsáv", vagy valami ilyesmi.
Természetesen a magyar hangsávval elindult, és az angol dolbyt is el tudom indítani, csak az Atmost nem látom a választható audió között, pedig elvileg rajta kell lennie.
A filmet pendriveról szerettem volna futtatni (Kingston HyperX Savage), USB 3.0-án keresztül, MKV formátumban.Kíváncsiságból szedtem le demo videót a Dolby Vision és a Dolby Atmosról, azok gyönyörűen lefutottak probléma nélkül. A kiterjesztésük MP4 és TS volt.
A nézendő film viszont MKV formátumban van. Elképzelhető, hogy a készülék nem tudja MKV-n keresztül a Dolby Atmos hangsávot?Próbáltam utánanézni Google, de sajnos nem vagyok túl járatos a témában, így nem találtam konkrét választ a felmerülő kérdésemre.
A válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor