Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nemir Ombe

    addikt

    válasz Partz #1924 üzenetére

    Azzal is érdemes számolni, hogy az LG-nek is van/lesz felsőkategóriás LCD-je és inkább az lesz/azt szánják a Samu féle Qled-lcd "elkenfelének", ezért semmilyen érdek nem füződik ahhoz, hogy olcsó OLED-el árassza el a piacot .... ;) (a konkurenseknek meg pláne nem érdekük, mivel ők meg az LG-től veszik a panelt, igy nem tudnak olcsók lenni)

    A kinti árakkal meg azért nem érdemes kalkulálni előre, mert lesz ezeknek "hazai" induló ára is, majd azokkal érdemes számolni (abból mennyit eshet az ár), mert hiába jók a USA árak, az EU-ban kicsit más az "árképzés", pláne hazánkban .... arról nem beszélve, hogy egy UK garis TV-t sem sokan "vállalnának be", nemhogy egy USA garisat.... ;)

    Szerintem, logikusan év vége fele a jelenlegi 55-ös B6-tal lehet 500 környékén számolni, az új változata 30-40%-al drágább lesz .... az OLED már nem akkora újdoság, mint a megjelenésekor volt 3M, rá 1 évre 1.2M majd 700e környéke .... akkora "áresések" már nem lesznek, mint a korai modelleknél, jelenleg is csak az FHD árát vitték "nagyonle" 4K és 4K között már nem lesznek ilyen különbségek (lásd a jelenlegi és az
    elmult pár év 4K szériáinak az árát) .... az elmúlt években "belőtték" a piacot, amig nem jön egy új technológia, ami valódi ellenfél, addig az OLED-et meghagyják a felső kategóriában ..... szerintem.... ;)

    (de ne legyen igazam, mert én is örülnék egy kb. 80"-nak OLED-ben 1M körül .... de az a következő évtizedben lesz csak .... :D )

    Hmm ....

Új hozzászólás Aktív témák