Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
válasz
alaves #109645 üzenetére
koszi mindkettotoknek:
pjen: marmint bluetooth? en eroltettem apple airpods al, nekem eleg is lenne, de elkepeszto idegesito modon neha kihagy a hang fel-1 masodpercre. random, semmi mintazatot nem tudok felfedezni es csak az LG oledemmel csinalja. mar a CXel is ez volt, ez most C3. elkepeszto idegesito, minden massal oke ( philips tv, ipad, macbook, iphone, etc)
alaves: koszi neked is. ez az elso linked: Thunder ADC-101, HDMI audio leválasztó, digitális-analóg adapter + ARC (fém ház) - erdekes lehet, nem ismertem ezt a lehetoseget, megprobalom kicsereltetni az mk aduios sracokkal erre. kb arban is hasonlo.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest