Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
LG oled55b9sla eddig bírta
Felül olyan volt mintha valami massza mászott volna le ("hullámzó" fekete sáv fixen plusz észre vettem néhány beégett pixelt is majd mintha "szeplős" lett volna, akkor vettem észre, hogy a gyári fólia még rajta a kijelzőn [ne kérdezd nem vettük észre xD], gondoltam lehúzom és akkor egy reccsenő hang majd ez fogadott plusz bal alul picit az "üveg" is megtört [egy csíkban])
Bekapcsolás után oldalt végig fut néhány kék/zöld csík aztán ki is kapcsol. Első kérdés. Lehet valahogyan resetelni a szoftvert kijelző nélkül? Nem szeretnék az összes olyan alkamazáson belül jelszót cserélni amibe be vagyok jelentkezve ( bár ha nincs más megoldás) mert felrakom 15 ezerért hátha valaki elviszi így.
Másik kérdés, hogy 2020-ban sikerült 350-ért megszerezni viszont a keret nem lesz sokkal több. Valami ajánlott tv van max 450-ig? Lg-t nagyon megszerettem (webos), androidost viszont nem szeretnék, ahogyan Samut sem. Gyanítom már csak az LG maradt.
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubuntu Linux
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Felül olyan volt mintha valami massza mászott volna le ("hullámzó" fekete sáv fixen plusz észre vettem néhány beégett pixelt is majd mintha "szeplős" lett volna, akkor vettem észre, hogy a gyári fólia még rajta a kijelzőn [ne kérdezd nem vettük észre xD], gondoltam lehúzom és akkor egy reccsenő hang majd ez fogadott plusz bal alul picit az "üveg" is megtört [egy csíkban])
Bekapcsolás után oldalt végig fut néhány kék/zöld csík aztán ki is kapcsol.
Vhiktor