Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- SoundBlaster X-Fi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Ne haragudj amit már itt művel és szakmai méréseket, teszteket semmizett le szimplán annyival hogy ő látja, a tesztelő pedig vak vagy lefizetett az már bicskanyitogató nem csak nálam, sokmindenkinél...egyszer már le írtam hogy fél hsz-emben több szakmaiság és teszt van mint az ő egész ph-s pályafutásában...
És én csak egy senki vagyok a szakmában, de ott van egy rtings vagy Vhiktor...időt pénzt nem sajnálva nyomják az ipart, a tutit mondják és jön ő....vitatkozik a tényekkel.
Bfi-ről akkor fog változni a véleményem, ha látok egy olyat ahol nem kap el az ideggörcs a villogastol..boldog lennék hidd el, mert javulna a 23,976.
de egyenlőre én még ilyet NEM láttam..biztos vagyok benne hogy a bfi-s kirohanasom is egy ilyen "veszekedés" váltotta ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VGA kibeszélő offtopik
- Filmvilág
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH! Darts
- További aktív témák...
- LG OLED C1 55"
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de egyenlőre én még ilyet NEM láttam..biztos vagyok benne hogy a bfi-s kirohanasom is egy ilyen "veszekedés" váltotta ki.
Vhiktor