Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- 3D nyomtatás
- AMD FX
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T.Peter
üzenetére
Sajnos nekem nincs konkrét kutatásom, nem szakterületem csupán felhasználó vagyok.
Éves szinten előírás nálunk a cégnél ez a vizsgálat, főleg a Covid óta.
Igen munkánál , általában az ember nem koncentrál annyira szerteággazóan, lehetséges hogy a szemed sem fárad el annyira, mint nekem. Én munka mellett játszok vele főleg. nekem a szemem kezdett el fájni a sok mozgatástól, majd ezt tudat alatt kompenzáltam, a fejem enyhe mozgatásával oldottam meg ami a nyakam folyamatos feszülésével járt. De ez függ valószínűleg az asztaltól, széktől, fizikai erőnléttől, szóval így leírva, átgondolva igazad van, ez egyén és környezetfüggő,de szerintem idő kérdése csupán mikor jönnek erre tünetek elő. Olvasgatva a netet 1 métert írnak ajánlottnak az 55" hoz, ez nem tudom mennyire valid.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Villanyszerelés
- Vallás
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Samsung QE65S90DAEXXH 65" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S85FAEXZT) 165cm OLED 4K SMART 120HZ ÚJ MODELL! AKCIÓ
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 200 pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Éves szinten előírás nálunk a cégnél ez a vizsgálat, főleg a Covid óta.
Vhiktor