Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FLx
    addikt

Nekem pl ez a szövegolvasás az első bekapcsolásnál tűnt fel aztán teljesen átállt a szem. 32" oled itthon, 27" az irodában ami VA. Inkább az tűnt fel, hogy mennyivel jobb dolgozni a 32"on élvezetesebb és ha sokat dolgozom itthon föleg a karácsonyi szünetben utána visszaülltem az irodába a 27" elé és mikor először megláttam az volt bennem mi ez az egér mozi. Pedig csak 5" van közte, de mégis ahhoz képest hatalmas ugrás tartalom fogyasztás és szerkesztés szempontjából. Lehet ki kell cserélnen az irodában is 32re az lesz a vége. Ugyanez volt mikor megvettem a 77" C2 mikor néztem pár filmet aztán bekapcsoltam a szobában az 55C1et amit addig nagy tvnek gondoltam mondom mi ez a zsebtv.

A szem, pontosabban az agy, sok mindenhez tud alkalmazkodni, foleg amig fiatal. 40 eves kor felett ezt mar nem nagyon lehet elmondani. Ott mar nem lesz mindegy, hogy mennyire kenyelmes a szemnek a monitor, mert az egyik elott birsz ulni napi 10 orat, a masik elott meg lehet, hogy 2-t se. Illetve aki keveset hasznalja a monitort, annak nem nagyon fog feltunni a rovid idotav alatt a problema, en aki napi 10-12 orat minimum nyomom, minden aprosagot eszreveszek.

Új hozzászólás Aktív témák