-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Nem arról beszéltem, hogy jobb leszel ha jobb a motion clarity. (Mármint van aki jobb lesz, mert több információ, kisebb latency, nagyobb mozgás "felbontás" lehetővé teszi a gyorsabb, pontosabb reakciót.)
Hanem arról, hogy a motion clarity bizonyos játékok élményéhez hozzáad.
Ahogy bizonyos játékok élményéhez hozzáad 1440p helyett a 4k, raszter helyett az RT vagy mid helyett az ultra preset.Egy fast paced játék, ami arra van optimalizálva, hogy lehessen több fps-ed jobb élmény lesz, ha van is több fps-ed és meg is tudod jeleníteni.
A motion clarity javításának egyik legpraktikusabb és értelemszerílűbb módja a hz és az fps növelés. Aztán vannak egyéb technológiák is (BFI, BLS stb), de a magas fps/hz-et semmi nem helyettesíti ahogy magasabb felbontás nélkül sem lesz élesebb a kép.
Illetve azt is hozzátenném, hogy igyekszem elkülönítőleg fogalmazni: véleményt, tényt, jelenséget, preferenciát stb mind annak megfelelően szoktam fogalmazni. Más véleményét, tapasztalatait, preferenciáját nem szoktam érvényteleníteni, de sajátommal igyekszem kiegészíteni.
Továbbá a 360hz mellett nem azért állok ki, hogy hitegessem magam, hogy nem feleslegese vettem (tény persze, hogy nagyon kevés olyan játékom van, ami ki tudja használni és az is, hogy kevés igényli).
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- LG UltraGear 32GQ950-B 4K 160 Hz - Használt Monitor (2024)
- MSI MAG 322UPF 32 Inch 4K Gaming Monitor - UHD 3840 x 2160, Rapid IPS, 160 Hz, 1 ms, 16: 9, HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Skynet258