Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• emiki6

veterán

válasz sixpak #2774 üzenetére

Nem arról beszéltem, hogy jobb leszel ha jobb a motion clarity. (Mármint van aki jobb lesz, mert több információ, kisebb latency, nagyobb mozgás "felbontás" lehetővé teszi a gyorsabb, pontosabb reakciót.)
    Hanem arról, hogy a motion clarity bizonyos játékok élményéhez hozzáad.
    Ahogy bizonyos játékok élményéhez hozzáad 1440p helyett a 4k, raszter helyett az RT vagy mid helyett az ultra preset.

Egy fast paced játék, ami arra van optimalizálva, hogy lehessen több fps-ed jobb élmény lesz, ha van is több fps-ed és meg is tudod jeleníteni.

A motion clarity javításának egyik legpraktikusabb és értelemszerílűbb módja a hz és az fps növelés. Aztán vannak egyéb technológiák is (BFI, BLS stb), de a magas fps/hz-et semmi nem helyettesíti ahogy magasabb felbontás nélkül sem lesz élesebb a kép.

Illetve azt is hozzátenném, hogy igyekszem elkülönítőleg fogalmazni: véleményt, tényt, jelenséget, preferenciát stb mind annak megfelelően szoktam fogalmazni. Más véleményét, tapasztalatait, preferenciáját nem szoktam érvényteleníteni, de sajátommal igyekszem kiegészíteni.

Továbbá a 360hz mellett nem azért állok ki, hogy hitegessem magam, hogy nem feleslegese vettem (tény persze, hogy nagyon kevés olyan játékom van, ami ki tudja használni és az is, hogy kevés igényli).

Új hozzászólás Aktív témák