- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
Dare2Live
üzenetére
Nekem az a véleményem - tapasztalatom, hogy a kompromisszum mentes 1440p-re ~5070ti/9070xt. 4k-ra 5090 vagy valami még combosabb... Ezért sem veszek 4k-t.
Nem jó a szemem (sőt), de rossz szemmel is jobb a nagyobb felbontás. Aki ismeri mi az SSAA vagy a DL-DSR, az érti mire gondolok, noha nem teljesen pontos analógia, de hasonló elv.
Csak inkább használok 1440p-t jobban kimaxolva, mint 4k-t kompromisszumosan.
A framegen pl szerintem csak a motion blur-nek egy másfajta megközelítése. A motion clarity-t aligha javítja (bár a darabosságot tudja mérsékelni, de ha darabos a kép az rég rossz).
A felskálázás meg szerintem natívban jó, AA-nak. Ha nem natív, akkor már látszik, hogy a képélesség rosszabb. Egy 1440p felskálázott 4k mondjuk valszeg jobban néz ki, mint egy 1440p natív felskálázott, de azért van teljesítmény költsége annak is.Szerintem még nem tart ott a videókártyák és játékok viszonya, hogy a 4k kompromisszummentesen használható legyen. És ez csak rosszabb lesz (lásd borderlands 4).
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- BestBuy topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Kínában még nagyobb akkumulátort kapott a Honor Magic V6
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258