-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nah, nem találtam meg vízmértéket, de centivel lemértem, hogy én vagyok-e a vak vagy tényleg ferde a monitor. Az egyik oldala a másikhoz képest 7 mm-el lentebb van. Megy vissza az Oázishoz.
Visszatettem a PG32UCDM-et, ezen nincs a jobboldalon megvilágítási gond, stimmel a vízszint is (de itt nincs játék sem, szóval lehet állítani normálisan). Kár azért a közelségérzékelő gondért. Egyébként akárhonnan nézem érezhetően szebb képe van a QD-Oledes Asusnak, mint a WOLED-nek. Az lenne a legjobb, ha QD-Oleden lenne a True Glossy.
Most nem tudom melyiket vegyem meg újra. Nem akarom szervizzel kezdeni, de nem is szeretném megvenni a terljes készletet, hátha az egyik jó lesz alapon.
Lehet Iponról megveszem a PG32UCDM-et, úgyis van hozzá ajándékba egy ASUS ROG Ergo állvány. Ingyen jó lesz az valamire... aztán reménykedem, hogy azzal minden stimmelni fog.
Ebben gondolkodom még: 44.5" LG UltraGear 45GX950A-B
Tuti imádnám, de ez még két szinttel drágább és nem csaké n nyúlnék magamhoz, hanem az Alza is, ha ezt is visszavinném, mert valami nem stimmel vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Windows 10
- Jövedelem
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Dell UP3017 30" monitor forgatható, dönthető, professzionális használatra, PremierColor !!!
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- Dell Alienware AW2725DF Monitor - 2 év 2 hónap garancia - GARANCIÁBAN CSERÉLT (Új)
- 27% ASUS VY249HF White IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258