Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Közben megkérdeztem az ASUS ügyfélszoláglatát telefonon, hogy amúgy tudnának-e kezdeni velemi szervizben ezzel a 7 mm-es eltéréssel és mondta a srác, hogy az sem biztos, hogy hozzá is nyúlnának... mivel néhány mm eltérés a QC szerint nem gond. Hát jó... Aztán azt is mondta, hogy egy ilyen esetről hallott eddig, hát én vagyok a második.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
"Tuti imádnám"
Aztán szembe jött velem most ez: [link]
Miért ilyen qrva nehéz manapság jó monitort venni?
Első OLED-em és olyan szopóágra kerültem vele, hogy ha nem meséltem volna itt el az elmúlt pár napban, el sem hinné senki.A TV-ből indultam ki, azt hittem a monitor is olyan lesz, mint a TV: megveszem, felrakom a falra és egyből tökéletes. Neeem, de lehet az ASUS-al van csak gond.

#2451Csandi: 5090-em van. Az adatlapomon lévő gép évek óta nincs meg.

-
Csandi
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
5K2K hoz azért remélem 5090-el is készülsz

Ja hát ingyen no brainer az ROG àllvány, de ha fizetni kell érte inkáb Ergotron ahogy írták is redditen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Első OLED-em és olyan szopóágra kerültem vele, hogy ha nem meséltem volna itt el az elmúlt pár napban, el sem hinné senki.

Skynet258