-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Próbáltam most nézelődni a dell magyar honlapján ezzel kapcsolatban mert még megvan a visszaküldött monitor szériaszáma, de amikor a jótállás körül nézelődtem akkor figyelmeztetett, hogy a termék csehországban lett regisztrálva és át akart irányítani a cseh supporthoz vagy a nemzetközihez, de ott csak egy telefonszámot találtam. Mindenesetre a magyar support oldalon így nem lehetett továbblépni ezzel a monitorral.
Van valami opció, hogy át lehet tenni a tulajdonjogot meg a supportot egy másik országba de nem tudom hogy ez lehetséges-e mert ahhoz fiók kell, nem akartam ennyire belemenni már. Mindenesetre élek a gyanúperrel, hogy az alzás srácnak igaza van, és a cseh dell szervíz jogosult csak javítani ezt a monitort.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- Keveset használt 31.5" Dell Gaming G3223D - Alza Ggrancia!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van valami opció, hogy át lehet tenni a tulajdonjogot meg a supportot egy másik országba de nem tudom hogy ez lehetséges-e mert ahhoz fiók kell, nem akartam ennyire belemenni már.
Skynet258