- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
Gyakorlatilag minden OLED monitorban van beégés elleni védelem, az eltérés az, hogy mennyire tudod ezeket ki/bekapcsolni. Van akit zavar a pixel mozgatás, kikapcsolja. Van akit a sarkokban sötétítés, kikapcsolja. Persze ezekkel mind mind növeli a beégés kockázatát a felhasználó, de a döntés az övé. A te monitorod esetében ezek a funkciók automatizálva és úgymond rejtve vannak, manuálisan tudsz pixel refresh-t csinálni és ennyi, de legalább foglalkoznod sem kell vele - ettől még a védelem működik, csak nem tudsz belenyúlni.
Ezt a konkrét monitort én sem tudtam, powered by Internet

Érdemes azért több forrásból is utánajárni ettől függetlenül (akár a manual alapján), ezt már meghagyom neked.
Heti 20 óra szerintem semmi (nálam ez napi 15, abból cirka 8 munka), szóval különösebben nem aggódnék a helyedben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Háztartási gépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Energiaital topic
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Patriot Viper Steel 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz PVS416G360C7K
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258