- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- VR topik
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
Gyakorlatilag minden OLED monitorban van beégés elleni védelem, az eltérés az, hogy mennyire tudod ezeket ki/bekapcsolni. Van akit zavar a pixel mozgatás, kikapcsolja. Van akit a sarkokban sötétítés, kikapcsolja. Persze ezekkel mind mind növeli a beégés kockázatát a felhasználó, de a döntés az övé. A te monitorod esetében ezek a funkciók automatizálva és úgymond rejtve vannak, manuálisan tudsz pixel refresh-t csinálni és ennyi, de legalább foglalkoznod sem kell vele - ettől még a védelem működik, csak nem tudsz belenyúlni.
Ezt a konkrét monitort én sem tudtam, powered by Internet

Érdemes azért több forrásból is utánajárni ettől függetlenül (akár a manual alapján), ezt már meghagyom neked.
Heti 20 óra szerintem semmi (nálam ez napi 15, abból cirka 8 munka), szóval különösebben nem aggódnék a helyedben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- AOC C24G1 144Hz NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Skynet258