- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frorika1972
csendes tag
Én 5 évig használtam az MSI NXG252R monitort, amiben dedikált (hardveres) G-Sync modul van. Előtte volt kettő sima G-Sync kompatibilis monitorom, és most egy harmadik, egy G6 oled. Hogy van e különbség, amit szemmel láthatóan észrevehetsz? Igen! Sokkal jobban dolgozik, és látható játékok közben. Nem azt állítom, hogy ég és föld a különbség, de van, és ezzel nem arra céloztam, hogy már 1 fps-től dolgozik. Most amikor vettem az oled monitoromat innen [link] vadásztam, hogy megint G-Sync modulos oled monitort vegyek, de csak egy van, ami eleve a 144Hz miatt is elvetettem. Bár a monitoromon és a videokártyámon is 1.4 DP csatlakozók vannak, de én rendeltem egy minőségi 1 méteres 2.1 DP kábelt és úgy vettem észre mint ha simábban mennének ezzel a kábellel a játékok. Ha lett volna olyan G6 monitor, amiben van G-Sync modul simán kiadtam volna azt a + 50-70.000K érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- MSI MAG 322UPF 32 Inch 4K Gaming Monitor - UHD 3840 x 2160, Rapid IPS, 160 Hz, 1 ms, 16: 9, HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258