Legfrissebb anyagok
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadogabi1
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy még regi tipusu hajlitott qled -es 32-es 4k 240hz-es monitort hasznalok. Lehet átmennék egy oled q-oled vonalra. Viszont nem találtam belőle g-sync-es 32-es 4k 240hz-es dp2.1-est. Asus rog ból találtam PG27UCDM egy 27-es 4k240hz dp2.1-est. Ezt találtam még AORUS FO32U2P - de ez meg ahogy néztem inkább freesync-es mint g-sync-es lenne. Egy 5090 -es vga-hoz menne.
Merre induljak a keresésbe? Vagy esetleg még mostanában fognak megjelenni ezek és nézzek vissza később?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Háztartási gépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Energiaital topic
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkVision T2324p 24" IPS Monitor,1920x1080,HDMI,DP,VGA,USB,Vesa,Pivot,számla,cseregarancia
- LG 35WN75C Ívelt WQHD Gamer Monitor! 35"/VA/3440x1440/100hz/Freesync-G-sync/HDR/Type-C
- LG 24MP59G-P Monitor
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258