-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
Az én tapasztalatom, hogy rohadt nehéz takarítani.
Mármint ha van valami kis basz a kijelzőn, vagy véletlenül hozzáértem, akkor marhára meggondolom, hogy nekiálljak-e (úgy, hogy elég OCD-s vagyok a rendre meg tisztaságra)... Ami nekem bevált, az a szemüvegtörlő "selyem" hatású kendő. Körkörös mozdulatokkal, nem túlzottan rányomva lejön a zsír, ha nem akkor kis víz és áttörlés, majd a kendő másik (száraz) részével megint törlés.
Rohadt macerás, baromira nehezen jön le a zsíros szennyeződés, és nagyon könnyen karcolódik a felület. Nem véletlen tele a Reddit mindenféle horror képpel takarítás után - ok a nagy része tök hülye mert nekiesik minden szarral mintha az előző monitorja CRT lett volna, de ez tényleg elég nehezen takarítható és érzékeny terep.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- World of Tanks - OFF topic
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- ASUS 27' 100Hz
- Kifogástalan (első tulaj) AOC C24G1 1080p 144hz VA
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mármint ha van valami kis basz a kijelzőn, vagy véletlenül hozzáértem, akkor marhára meggondolom, hogy nekiálljak-e (úgy, hogy elég OCD-s vagyok a rendre meg tisztaságra)... Ami nekem bevált, az a szemüvegtörlő "selyem" hatású kendő. Körkörös mozdulatokkal, nem túlzottan rányomva lejön a zsír, ha nem akkor kis víz és áttörlés, majd a kendő másik (száraz) részével megint törlés.
Skynet258