Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Csak nekem van az az erzesem, hogy egyre hitvanyabb es egyre dragabb minden? Az elmult egy evben epitkeztunk es lakberendeztunk. Az epitkezesrol inkabb ne is beszeljunk, ahhoz kepest, hogy pont tizszer annyiba kerul a lakas, mint amiben most elek es tiz eve vettem szinten ujonnan, elkepesztoen troger munka sok helyen.
De a lakberendezesnel sem tudok mondani olyan pontot, ahol valami elsore sikerult volna, vagy serulesmentesen jott volna meg. AEG konyhagepek karcos rozsdamentes elolappal. Nobilia nemet konyhabutor torott vazzal, tobb serult elolappal, cseredarabok eseteben is, tehat nem egyszeri hiba. Olasz designer butorok hianyos szerelvennyel, eltunt rendelessel, karcos labbal. Nemet furdoszobai szekreny karcos tukorrel. Osszeszerelhetetlen, hibas menetes allolampa, szinten nem fapad arkategoriaban. Es meg sorolhatnam. Egyszeruen nem ertem, ennyire balszerencses nem lehetek, es tenyleg nem alsopolcos dolgokrol beszelunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 26
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Elden Ring
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest