Hirdetés
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hardverfogócska a kertben
- VR topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Csak nekem van az az erzesem, hogy egyre hitvanyabb es egyre dragabb minden? Az elmult egy evben epitkeztunk es lakberendeztunk. Az epitkezesrol inkabb ne is beszeljunk, ahhoz kepest, hogy pont tizszer annyiba kerul a lakas, mint amiben most elek es tiz eve vettem szinten ujonnan, elkepesztoen troger munka sok helyen.
De a lakberendezesnel sem tudok mondani olyan pontot, ahol valami elsore sikerult volna, vagy serulesmentesen jott volna meg. AEG konyhagepek karcos rozsdamentes elolappal. Nobilia nemet konyhabutor torott vazzal, tobb serult elolappal, cseredarabok eseteben is, tehat nem egyszeri hiba. Olasz designer butorok hianyos szerelvennyel, eltunt rendelessel, karcos labbal. Nemet furdoszobai szekreny karcos tukorrel. Osszeszerelhetetlen, hibas menetes allolampa, szinten nem fapad arkategoriaban. Es meg sorolhatnam. Egyszeruen nem ertem, ennyire balszerencses nem lehetek, es tenyleg nem alsopolcos dolgokrol beszelunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest