Hirdetés
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajnos nem metró mellett lakom, hanem hév mellett.
a range nem az enyém, hanem céges... de igazából az a baj, hogy kispolgár maradok már életem végéig
tudod, régi swiftem volt 15 évig...fotót nem kértek, küldjek?

Egyébként ez egy Evoque. Nem annyira nagy, centire. cska érzetre. 435 centi, akkora, mint egy Astra. viszont vagy 40-50 centivel magasabb, és 400 kilóval több (valami 1750 kiló)
Nekem nagyon furcsa. nem lehet vele úgy kanyarodni, ahogy szoktam, mert billeg (a lágymányosi budai lehajtóján dobtam egy piruettet vele 60-nal, pedig a kiával ott 70-80-nal kanyarodtam)
Nem látni belőle oldalra (A oszlop + tükör kitarja a jobbkezes utcát)
nem látok előre lefele (bevásárlóközpontban esélyem nincs, hogy hol a csík a parkolóban
)
de ha egyszer megcsapatnám 45 fokban a terepen, mint Winkler, akkor biztos ráéreznék az ízére
-------------------
amúgy volt nekem egy 2020-as új dízel mondeóm is, az is 1650 kiló volt, és azzal eljártam 5-5,5 literből. Ezt meg üresben gurulással se nagyon bírom 9-10 alatt tartani...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
tudod, régi swiftem volt 15 évig...