Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A kukibasztató ablakok kötelező állandó ismétlődő kurvaidegesítő felbukkanásának megvan a pontos törvénybe iktatott ütemezése? És le lehet valahogy tiltani a büdös búbánatos picsába? A zoperának van ilyen párbeszédablak tiltó funkciója, természetesen be van kapcsolva, természetesen nem működik.
Azokon az oldalakon ahol először járok értem, vállalom a beállítgatást, egyszer. De ahol minden másnap felbukkan, és a legtöbb oldal ilyen, ott van egyszerű megoldás? Mobilon.
Egyszer beállítottam, higgye már el minden oldal hogy azt minden másnap is éppen pont ugyanúgy gondolom. Ahogy a székely mondta a feleségének: egyszer már mondtam hogy szeretlek, ha változás áll be majd szólok.Ui: ráadásul a buzi kötelezőbekapcsolvalenni beállítás kukiknak nem pont az ilyen beállításokat kellene megjegyezni, mint pl. a kukibeállítások? Vagy akkor mifasz hasznuk van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fűnyíró topik
- Villanyszerelés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elektromos autók - motorok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest