Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én akkora úr vagyok, hogy négy embert meghívtam lángosra a szigligeti strandon. sőt, még sört is vettem nekik!
Szerintem rosszul közelítitek meg a kérdést. Lehet vitatkozni, hogy mennyibe kerül a liszt meg a víz, meg az olaj meg a sajt.
De itt nem a lángost fizetitek meg, hanem a helyet. Hogy ott vagytok a parton. Hogy neki is ki kell fizetni a helypénzt, fel kéne venni alkalmazottat, meg ilyenek.
És ha zavar, akkor nem kéne megvenni. Lehet vinni hűtőtáskát, igen.
De mivel mindig sor áll, és várni kell, úgy látszik megveszik.
Esetleg nyithatnátok mellette egy olcsóbb lángosost, hogy megmutassátok, és akkor előttetek állna a sor, és a másik is kénytelen lenne árat csökkenteni...
Ja, hogy nem akartok izzadni annyiért? Én se.Ez az egyik. A másik pedig az, hogy az 1300 Ft, az igazi pénzre átszámolva még mindig csak 3,65 euró. Mit kapsz ennyiért nyugaton? Egy turisztikailag kiemelt régióban, az osztrák hegycsúcson vagy akár a francia riviérán?
Egy pohár (3 dl) sört? Egy cappuccino-t? Mert hogy enni nem kapsz ennyiért még egy croissant-ot se, az biztos.Ennyit akartam elmondani, köszönöm, leülök magamtól.
Ui. azért várom a kormánytól a lángos-rezsicsökkentés hadjáratot...!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Linux Mint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Lelit Bianca V2 kávégép
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Újszerű állapotú HP Elitebook 850 G8 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb) laptopom eladó!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Mint az ÚJ bivaly erős MAGYAR HP Zbook Fury G8 (Core I7 11850H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptop eladó!
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest