Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én akkora úr vagyok, hogy négy embert meghívtam lángosra a szigligeti strandon. sőt, még sört is vettem nekik!
Szerintem rosszul közelítitek meg a kérdést. Lehet vitatkozni, hogy mennyibe kerül a liszt meg a víz, meg az olaj meg a sajt.
De itt nem a lángost fizetitek meg, hanem a helyet. Hogy ott vagytok a parton. Hogy neki is ki kell fizetni a helypénzt, fel kéne venni alkalmazottat, meg ilyenek.
És ha zavar, akkor nem kéne megvenni. Lehet vinni hűtőtáskát, igen.
De mivel mindig sor áll, és várni kell, úgy látszik megveszik.
Esetleg nyithatnátok mellette egy olcsóbb lángosost, hogy megmutassátok, és akkor előttetek állna a sor, és a másik is kénytelen lenne árat csökkenteni...
Ja, hogy nem akartok izzadni annyiért? Én se.Ez az egyik. A másik pedig az, hogy az 1300 Ft, az igazi pénzre átszámolva még mindig csak 3,65 euró. Mit kapsz ennyiért nyugaton? Egy turisztikailag kiemelt régióban, az osztrák hegycsúcson vagy akár a francia riviérán?
Egy pohár (3 dl) sört? Egy cappuccino-t? Mert hogy enni nem kapsz ennyiért még egy croissant-ot se, az biztos.Ennyit akartam elmondani, köszönöm, leülök magamtól.
Ui. azért várom a kormánytól a lángos-rezsicsökkentés hadjáratot...!

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest