Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
Asszony nekem is kiadta a parancsot, hogy a korábbi stratégia, miszerint lekondizzuk a lakást és lefekszünk úgy, hogy beállítjuk egy órás időzítőre nem jó: egész éjszaka kell menjen. Ráadásul lehetetlenül alacsony hőmérsékletre van állítva, így tényleg egész éjszaka megy, én konkrétan már fázom, ő meg csak így tud aludni.

ToBeY: ez valami ősi beidegződés lehet a nőknél, mert nálunk is pamut póló, pizsama nadrág és téli dunyha van rendszeresítve még most is. mondani sem kell, én bőrben alszok. a sajátoméban.
joamilestoné: szerinted mennyit lehet így fogni a pénzen? Mi teletállal/jófalattal oldjuk meg, úgy az ebéd kettőnkre 5 napra 10-12k HUF környékén áll meg. Hétvégente össze szoktunk dobni valamit, de csak hüledezünk, mennyire drága még úgy is, és mivel nem vagyunk rutinosak, sok időt is elvisz..
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest