Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
ja persze, én a fényre értettem

a lehető legkevesebb dolgot vesszük meg mi is, ami ipari szenny, és marketing által hypeolt.
a piacon szépen megvesszük a babot borsót csicseriborsót paprikát paradicsomot cukkinit padlizsánt tököt diót tökmagot kesudiót lencsét vöröslencsét belugalencsét kölest quinoát bulgurt rizst barnarizst feketerizst vörös rizst céklát karalábét zellert gombát répát gyökeret krumplit édesburgonyát spenótot sóskát salátát, almát körtét barackot banánt meggyet cseresznyét áfonyát, kivéve ha ezek közül amit tudunk, nem szüreteljük éppen a kertben.
lisztet a jóbarátomtól vásárolunk, és sokszor a tésztát is magunk készítjük. kókusztejet szoktunk vásárolni, meg nyilván bab/csicseri/paradicsom konzervet, meg fűszereket a bazsalikom/zsálya/oregano/menta kivételével, de szerintem pesti úrinéphez képest elég keveset megyünk boltba, hacsak nem SÖR.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- KOMPLETT Nintendo Swith Oled Csomag
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Eladó gamer pc 11400f 16gb ddr4 ram
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest