Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
ja persze, én a fényre értettem

a lehető legkevesebb dolgot vesszük meg mi is, ami ipari szenny, és marketing által hypeolt.
a piacon szépen megvesszük a babot borsót csicseriborsót paprikát paradicsomot cukkinit padlizsánt tököt diót tökmagot kesudiót lencsét vöröslencsét belugalencsét kölest quinoát bulgurt rizst barnarizst feketerizst vörös rizst céklát karalábét zellert gombát répát gyökeret krumplit édesburgonyát spenótot sóskát salátát, almát körtét barackot banánt meggyet cseresznyét áfonyát, kivéve ha ezek közül amit tudunk, nem szüreteljük éppen a kertben.
lisztet a jóbarátomtól vásárolunk, és sokszor a tésztát is magunk készítjük. kókusztejet szoktunk vásárolni, meg nyilván bab/csicseri/paradicsom konzervet, meg fűszereket a bazsalikom/zsálya/oregano/menta kivételével, de szerintem pesti úrinéphez képest elég keveset megyünk boltba, hacsak nem SÖR.

Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen széket vegyek?
- Idő előtt kiderülhetett a Forza Horizon 6 megjelenési napja
- Mobil flották
- VGA kibeszélő offtopik
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest