- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeretném még egyszer leszögezni, hogy nem én mondom ezt, csak egy nálam hozzáértőbb véleményét fogadom el. Az orosz és kínai valamit nem fogadom el az ismeretlensége okán, de minden másra vevő vagyok amit az EU közösségi szinten elismer.
Azt viszont kategorikusan visszautasítom hogy bármilyen formában szándékoltan lebeszélnék bárkit is - a napi médiával szemben, ahol nagyon erős ferdítések mennek. Hány olyan interjút láttatok ahol kijavították a "az oltás megvéd a vírustól" kijelentést? Soha egy helyen nem hangzik el ahol nem szakértő az interjú alanya hogy ez csak a tünetek enyhítésére jó , de ez nem oldja meg azt a problémát ha a gazdaság nem indul be mert mindenki lázasan otthon (nem kórházban, naccucc) fekszik mert újra fertőződött és aktívan kiveszi a részét egy új mutáció kitermelésében?
Szóval kéretik az általam leírtakat a helyén kezelni - és nem belelátni olyat amit nem akartam

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest