Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeretném még egyszer leszögezni, hogy nem én mondom ezt, csak egy nálam hozzáértőbb véleményét fogadom el. Az orosz és kínai valamit nem fogadom el az ismeretlensége okán, de minden másra vevő vagyok amit az EU közösségi szinten elismer.
Azt viszont kategorikusan visszautasítom hogy bármilyen formában szándékoltan lebeszélnék bárkit is - a napi médiával szemben, ahol nagyon erős ferdítések mennek. Hány olyan interjút láttatok ahol kijavították a "az oltás megvéd a vírustól" kijelentést? Soha egy helyen nem hangzik el ahol nem szakértő az interjú alanya hogy ez csak a tünetek enyhítésére jó , de ez nem oldja meg azt a problémát ha a gazdaság nem indul be mert mindenki lázasan otthon (nem kórházban, naccucc) fekszik mert újra fertőződött és aktívan kiveszi a részét egy új mutáció kitermelésében?
Szóval kéretik az általam leírtakat a helyén kezelni - és nem belelátni olyat amit nem akartam

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest