Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Lehet hogy van valami beépítve a reklámba, amit mi szemmel nem látunk. Nekem votl pár nap mikor naturban dobta fel a böngészőm a reklámokat, androidos telefonon, aztán jöttek a sex alapú reklámok, félig megadott telefonszámokkal, stb, persze tudtam hogy ez átverés. nem reagáltam 1ik kamu üzenetre sem, csak merítette a telefonom akkuját. vagy félóránként felugrott egy ablak a kijelzőn, berágtam újra telepítettem az egész telót oszt cső. Egyenlőre. De nagyon idegesítő tud lenni. Volt olyan is, hogy találtam egy internetes munkát a neten, abban ott volt a csali hogy tökjól hangzott, de, az elején anyum nem vette észre az emeltdíjas telefonszámot, és bameg. 3perc beszélgetés 5.000ft ba került a számlán. LOL? Azóta sem veszem fel az emelt díjas hívásokat sem indítok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest