Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
1. nem kötekedtem, hanem beírtam egy saját ihletésű autós dolgot, némi iróniával, hogy a hanyatló nyugat
2. erre te megjelentél, hogy "te miről beszélsz?" ( [link] ) (na ez kötekedés), majd elkezdtél okoskodni a tömegközlekedésről, pedig nem arról volt szó. De Te szólítottál meg engem
3. majd elmagyaráztam neked ( [link] ), mert úgysem érted (te ezt veszed kötekedésnek)
4. miért ajánlottam volna izofixes csodát, amikor közöm nincs hozzá? meg amúgy is, kit érdekel, nem voltam benne a beszélgetésben, nem veszek autót, nincs gyerekem, izofixem
5, most pedig két napja az angliai kártyás csippantásról veszekedsz magyarországi magyarokkal, pedig tök irreleváns az egész.egyszerűen szövegértelmezési problémáid vannak, és ha valaki óvatosan megjegyzést tesz rád, azon pedig megsértődsz.
Szóval, mesélj, milyen a csippantás ott a szigeten? és még mindig a bal oldalon közlekedtek? időjárás nem túl meleg?
jóccakát.
Új hozzászólás Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest