Hirdetés
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jajj, ne sírjatok már, én pedig a rock n' roll-t szeretem, és általában minimum 25 éves, de sokszor inkább 40-50 éves zenéket hallgatok.
én hova menjek?mondjuk idén sok év után először elgondolkoztam, hogy kimegyek a Foo Fighters-es napon, de megnéztem a jegyárat (cirka 30 rugó), számolva az étel- ital-fogyasztással olyan 50 rugóból ki is jönne az este...
nem is beszélve az oda- és visszagyaloglásról, hazajutásról (kurva macerás odamenni, bejutni, kijutni)
hát nem tudom, ennyit egy szigetes koncert nem ér (amik általában rövidebbek, mint egy-egy zenekar önálló fellépése, és a hangzás is rosszabb)de bazzeg, hogy mikor lett ennyi a jegyár, hihetetlen. 11 éve a hetijegyem került ennyibe, mint most a napijegy.
Sőt, az egyik cimborám szobáján évekig ott volt a kistehenes plakát, ahol a hetijegy volt valami 12 e Ft...Ui. amúgy kik azok a dj-k? És amit csinálnak miben különbözik attól, ha berakod otthon a mixet a winampba..?

Jó, tudom, költői a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- OLED TV topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AliExpress tapasztalatok
- Arc Raiders
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motoros topic
- Ford topik
- Február végén bárki kipróbálhatja a Marathont
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest