Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Az a durva, hogy én 4 évvel ezelőtt, 2005-ben 16 ezerért vettem meg egy akkori napijegyet, ráadásul hétvégi napra szólt volt, amire alapból drágább a jegy a nagyobb látogatói szám miatt. Mellesleg pedig nem sírok, csak egyszerűen hiányolom a lemezlovasokat a palettáról ennyi, mert én az ő elektronikus zenéiken nöttem fel, és szeretem a mai napig, pl Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Nero, stb. De idén egy ilyen nevet se látok. Félre értés ne essék, a rockal sincs bajom, mert ott van a Limp Bizkit, aki idén meg a Volton lépett fel, akkor a Hollywood Undead. Foo Fighterst meg sosem hallgattam. De visszatérve a Szigetre mint témára kint a Gyros valami 2000-3000 ft környékén van/volt amikor utoljára kint voltam, azzal úgy jól lehet lakni, jégkása meg 700ft. De lehet hogy ezek is drágultak a jegyárak mellett, szóval erős túlzás volt részedről az 50 ezer, én szerint 35-40ből is meglehet úszni egy napját a fesztiválnak. Persze no offense

(#67608) ToBeY Lehet csak én vagyok ennyire mahozista, de én pl élvezném és jobban is aludnék a koncertek háttérzajával

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest