Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Azert az jol latszik, hogy az indexes, 444-es propaganda is legalabb olyan hatekonyan mukodik, mint a kormany sorosozos, migransozos agymenese. Szerintem nem lesz itt apokalipszis, valoszinuleg ugyanazt a fegyelmezett koltsegvetesi poltikat fogjak tartani, mint eddig. Ahol lehet, szoban nekimennek az Unionak, de mikor igazan kell majd, akkor lefekszenek majd. A legnagyobb gond szerintem a lenyulas, stadionok helyett egeszsegugyet es oktatast kellene fejleszteni, de abbol nem lehet annyit lopni. Csak hat a most legnagyobb balos erokent felvonult partok mar bizonyitottak, hogy a lopasban ok is nagyon ott vannak, de az o idejukben meg a volgyhidak es alagutak voltak menok.
Nincs hiteles alternativa az ellenzeki oldalon, es nem is tudom, hogy mikeppen fog tudni kialakulni. Addig meg nem fogjak levaltani a fideszt, mert az emberek jelentos resze jobban el, es eleg gyakran elkovetnek egy-egy terrortamadast nyugat-europaban, hogy a sorosozas hatasos lehessen, abban meg szerintem egy teljesen alomvilagban elo ember sem bizhat, hogy Gyurcsanyt vagy az MSZP-t meg egyszer gyozelemig visznek, ok mar reges reg csontvazak es azok is kell maradjanak.
Szerintem gazdasagi valsag fog kelleni a kormanyvaltashoz. De meg akkor is ott lesz a kerdes, hogy ki a fenet szavazzon meg a lakossag helyettuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Éjszakai műszak
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest