Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az agyamra megy az excel. Persze valószínűleg, csak én vagyok már fogalmatlan hozzá. Ha tehetném, még mindig a 2003-as verziót használnám...
Ha van egy diagramom, amiben szeretném az adatsoromat manuálisan szerkeszteni, akkor hogy a csudába veszem rá, hogy a kurzor a nyilakkal a szerkesztési mezőben mozogjon, és ne magában a táblázatban, közben szétbaszva a meglévő adatsort? Próbálom google-val keresni, de nem is igazán tudom, milyen kifejezést keressek, minden találat az alapoktól akarja nekem elmagyarázni a diagramkészítés működését (jelölj ki egy adatterületet, és kattints a diagram beszúrása gombra), vagy valamilyen módon a gomokkal akarja szerkeszteni a meglévő adatokat. Az viszont mindig is egy undorító, és teljesen megbízhtatatlan módszer volt, inkább kézzel szerkeszteném az adatsort.
Komolyan, már ott tartok, hogy megírom szöveges dokumentumban, és bekopizom neki az adatablakba, 'oszt kapja be!
p
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Óra topik
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest