Hirdetés
- OLED monitor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
nézd meg bizonyos pártok támogatottságát bp / nem bp és iskolázottság tekintetében. aztán térjünk vissza rá, hogy ki hol mit sz@r le.
egyébként én sem szeretek bp-n lenni tartósan és ahhoz képest már régóta itt vagyok, de ez most másik történet. én pl a 3as metróval iszonyat ritkán (értsd: negyed-fél évente 1x) közlekedek, ettől még nem örülök az egésznek. attól, hogy épp bp-n van pl úszóvébé aminek a költségének nyilván nem lopják el egykis részét sem, nekem mivel jobb? qrvasok uszodát nem lehet normálisan használni hónapok óta (és abba ne menjünk bele, hogy mert ott legalább van uszoda, mert mondjuk 100K embernyi környezetben valószínűleg mindenhol van már), a közlekedési "felújítások" is sokba kerülnek, tipikusan nem véiggondoltak és aránytalanul sok szívással járnak. az, hogy tőlem 10km-re csinálnak egy csomó mindent szarul, összességében nem igazán javítva az életminőségemen, ellenben csomót ellopva az adóforintjaimból és nem 100km-re... hát ettől nekem nem jobb bmeg.

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kés topik
- Milyen program, ami...?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN8Y 5.1.2 Dolby Atmos soundbar MERIDIAN technológiával hangprojektor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest