Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nyilvánvalóan én vagyok a felelős, hogy a pesti metró kapcsán meg még ezer más dolog kapcsán valakik valamit elb.sztak. De az, hogy ezt gyakorlatilag (innen nézve) csak úgy eltűrik, meg háborognak, már most bőven hetek óta, miközben napról napra minden nap ugyanazt hallja, olvassa mindenki, hogy még mindig minden szar, az illetékesek meg éppen napi 20 milliárddal növelik bizonyos rendezvények "költségeit", ebbe meg szarnak bele...hát igen, egy bizonyos szinten túl ez már innen nézve kabarénak tűnik. Milliárdok röpködnek milliók élete fölött, de még mindig a főváros határain belül.
Egyébként meg ha valami potenciálisan veszélyes, akkor vagy meg kell csinálni (amire nem látok esélyt néhány hónapon belül) másrészt nem kell rá felülni addig, míg meg nem csinálják. Én azzal tudom megóvni a saját testi épségem, hogy nem ülök fel egy potenciális tömeggyilkos eszközre. Nevezzük inkább mostantól tömeggyilkos halálmetrónak.De majd megkérem minden vidéki ismerősömet, hogy ők is utaljanak már a metró felújítására pénzt, meg szakembereket, mással nem tudok sajnos hozzájárulni a helyzet megoldódásához.
A fővárosi utálatom az ott eltöltött idők alatt velem szemben a legtöbbek által éreztetett felsőbbrendűség következménye lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- LEGO klub
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eladó egy s21+ 5g
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest