Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Bluetooth hangszórók
- Raspberry Pi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nyilvánvalóan én vagyok a felelős, hogy a pesti metró kapcsán meg még ezer más dolog kapcsán valakik valamit elb.sztak. De az, hogy ezt gyakorlatilag (innen nézve) csak úgy eltűrik, meg háborognak, már most bőven hetek óta, miközben napról napra minden nap ugyanazt hallja, olvassa mindenki, hogy még mindig minden szar, az illetékesek meg éppen napi 20 milliárddal növelik bizonyos rendezvények "költségeit", ebbe meg szarnak bele...hát igen, egy bizonyos szinten túl ez már innen nézve kabarénak tűnik. Milliárdok röpködnek milliók élete fölött, de még mindig a főváros határain belül.
Egyébként meg ha valami potenciálisan veszélyes, akkor vagy meg kell csinálni (amire nem látok esélyt néhány hónapon belül) másrészt nem kell rá felülni addig, míg meg nem csinálják. Én azzal tudom megóvni a saját testi épségem, hogy nem ülök fel egy potenciális tömeggyilkos eszközre. Nevezzük inkább mostantól tömeggyilkos halálmetrónak.De majd megkérem minden vidéki ismerősömet, hogy ők is utaljanak már a metró felújítására pénzt, meg szakembereket, mással nem tudok sajnos hozzájárulni a helyzet megoldódásához.
A fővárosi utálatom az ott eltöltött idők alatt velem szemben a legtöbbek által éreztetett felsőbbrendűség következménye lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone-t használók OFF topikja
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- 4K PS5 Szimulátor Szett
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Új 2K Gamer PC Ryzen 7 8700F/RTX 3080 10Gb/16 - 32Gb DDR5/1Tb NV3 NVME SSD/2-5Év gari
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i7-12850HX 16C / 32-64GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU
- Shelly Plus Plug S okos konnektorok eladóak (8 darab)
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest