Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Tim82 #58267 üzenetére

Nyilvánvalóan én vagyok a felelős, hogy a pesti metró kapcsán meg még ezer más dolog kapcsán valakik valamit elb.sztak. De az, hogy ezt gyakorlatilag (innen nézve) csak úgy eltűrik, meg háborognak, már most bőven hetek óta, miközben napról napra minden nap ugyanazt hallja, olvassa mindenki, hogy még mindig minden szar, az illetékesek meg éppen napi 20 milliárddal növelik bizonyos rendezvények "költségeit", ebbe meg szarnak bele...hát igen, egy bizonyos szinten túl ez már innen nézve kabarénak tűnik. Milliárdok röpködnek milliók élete fölött, de még mindig a főváros határain belül.
    Egyébként meg ha valami potenciálisan veszélyes, akkor vagy meg kell csinálni (amire nem látok esélyt néhány hónapon belül) másrészt nem kell rá felülni addig, míg meg nem csinálják. Én azzal tudom megóvni a saját testi épségem, hogy nem ülök fel egy potenciális tömeggyilkos eszközre. Nevezzük inkább mostantól tömeggyilkos halálmetrónak.

De majd megkérem minden vidéki ismerősömet, hogy ők is utaljanak már a metró felújítására pénzt, meg szakembereket, mással nem tudok sajnos hozzájárulni a helyzet megoldódásához.

A fővárosi utálatom az ott eltöltött idők alatt velem szemben a legtöbbek által éreztetett felsőbbrendűség következménye lett.

Új hozzászólás Aktív témák