Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid
    félisten

Na pl. most is jó idő van. Tegnap is az volt. Trabitalálkozón nem volt valaki véletlenül rajtam kívül?

Hogy nyelni nem tudok a torokfájástól, és a tüdőm köpöm ki, arról az idő nem tehet, de még ezt is jobb elviselni ha az infralámpa helyett a napfénnyel zaklatom az orromba dugult cuccot.

Azt jól értem ugye, hogy június 15-től eu-ban pont ugyanúgy használhatom a mobilt, mint itthon, eltekintve a kedvezményektől? Vagyis a mobilnet is ugyanúgy teljesen költségmentes mondjuk pl. nekem a 2GB limitemig.

Fasza 17 fok van, a tegnapi 30+ után (elvileg csak valami 25 volt, de tűzött a nap ezerrel) ideális futóidő. 10 perccel gyorsabban megvolt ma a 14 km, mint tegnap, és utána nem is melegítettem fel egy kád hideg vizet a saját testhőmmel... Jó, egy kicsit esett is az eső, de semmi olyasmi, ami egy baseball-sapin keresztül is kellemetlen lenne. Nekem igen bejön ez az óceáni klíma, azt kell mondjam...

Amúgy jól érted, elvileg erről szól a dolog.

Kukac: Eper leszedve, megpucolva, befőzve, eltéve. Maradt még pár üres üveg, szóval egy vödörrel még valószínűleg szedünk...

p

Új hozzászólás Aktív témák