Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Látom, újra felszakadtak régebbi sebek és egy kicsit talán előjöttek régebbi indulatok. Nekem nincs is ezzel bajom, nyilván nagyon sok mindent másképpen látunk mi fórumozó emberek, egyrészt, mert (szerencsére) nem vagyunk egyformák, máshogy szocializálódtunk, mások az értékrendjeink, mások a prioritásaink, világnézetünk, mások vagyunk. Másrészt néha nem is egy oldalon állunk és elfelejtünk a másik oldal fejével gondolkodni, vagy legalább elképzelni a motivációjukat, megérteni az adott helyzetben a gondolkodásukat. Pedig egy jó és értelmes vitához ez elengedhetetlen.
De nem is emiatt írok most. Ma reggel ahogy olvasgattam a topicot, Titeket, eszembe jutott nagyon sok minden. Kicsit nosztalgiáztam magamban a régi (nekem szép) időkről és közben egyre rosszabbul éreztem magam. Az alatt a közel 5 év alatt, amíg nem voltam itt, olyan sok minden történt, hogy azt elképzelni sem tudtam. Nyilván sok pozitív dolog is. Van aki megtalálta élete párját, munkáját akár külföldön is, van akinek gyermeke született, biztos van aki meggazdagodott anyagilag, vagy a lelkében...
De nekem most a rossz dolgok jutottak eszembe. Neduddki távozása (pedig az utolsó időben már nem voltunk jóban, nem beszéltünk) Integra és Bordoi tragikus halála...

Olvasgattam a régi privát üzenetváltásomat velük és egyszerűen képtelen voltam felfogni, hogy már soha többé nem beszélgethetek velük. Nyilván Ti annak idején ugyanígy megjártátok ezt az utat, ezeket a poklokat, vagy talán még intenzívebben is éltétek meg a fájdalmat, hiszen ahogy olvastam, egyik pillanatban még köztetek voltak, és aztán már többé nem...Régi privát üzenetek, feledésbe merült beszélgetések... Furcsa ez a szomorú hangulat ami most egészen átjárja a lelkem...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Eladó egy hibátlan állapotú Motorola razr 2022 8/256gb fekete készülék
- Eladó egy bontatlan Nintendo Switch Oled White Super Mario kiadás
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest