Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Plazma TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Látom, újra felszakadtak régebbi sebek és egy kicsit talán előjöttek régebbi indulatok. Nekem nincs is ezzel bajom, nyilván nagyon sok mindent másképpen látunk mi fórumozó emberek, egyrészt, mert (szerencsére) nem vagyunk egyformák, máshogy szocializálódtunk, mások az értékrendjeink, mások a prioritásaink, világnézetünk, mások vagyunk. Másrészt néha nem is egy oldalon állunk és elfelejtünk a másik oldal fejével gondolkodni, vagy legalább elképzelni a motivációjukat, megérteni az adott helyzetben a gondolkodásukat. Pedig egy jó és értelmes vitához ez elengedhetetlen.
De nem is emiatt írok most. Ma reggel ahogy olvasgattam a topicot, Titeket, eszembe jutott nagyon sok minden. Kicsit nosztalgiáztam magamban a régi (nekem szép) időkről és közben egyre rosszabbul éreztem magam. Az alatt a közel 5 év alatt, amíg nem voltam itt, olyan sok minden történt, hogy azt elképzelni sem tudtam. Nyilván sok pozitív dolog is. Van aki megtalálta élete párját, munkáját akár külföldön is, van akinek gyermeke született, biztos van aki meggazdagodott anyagilag, vagy a lelkében...
De nekem most a rossz dolgok jutottak eszembe. Neduddki távozása (pedig az utolsó időben már nem voltunk jóban, nem beszéltünk) Integra és Bordoi tragikus halála...

Olvasgattam a régi privát üzenetváltásomat velük és egyszerűen képtelen voltam felfogni, hogy már soha többé nem beszélgethetek velük. Nyilván Ti annak idején ugyanígy megjártátok ezt az utat, ezeket a poklokat, vagy talán még intenzívebben is éltétek meg a fájdalmat, hiszen ahogy olvastam, egyik pillanatban még köztetek voltak, és aztán már többé nem...Régi privát üzenetek, feledésbe merült beszélgetések... Furcsa ez a szomorú hangulat ami most egészen átjárja a lelkem...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest