Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ors Vezer tere, Stadionok, Keleti PU, Nyugati PU, Zuglo, MExikoi ut, Koki , es neha Nagyvarad ter es Deak tobbnyire az utvonal Budapesten.
Ebből az Örs Vezér téren sincs asszem (ott mondjuk az Ikea/Sugár/HÉV-végállomás oldaláról ez okozhat gondot, hogy át kell cipelni a babakocsit az aluljárón). A Stadionoknál úgy rémlik, hogy nincs, de ott tényleg kevés lépcsőfokos a le-feljutás a peronról. Keletinél a 4-es metró megállójához 100%, hogy van, a 2-eshez 100%, hogy nincs, azt nem tudom, az aluljáró-szint és a pályaudvar között van-e valamilyen akadálymentes megoldás. A Nyugatit és a Mexikói utat írtad, a KöKin van elvileg lift a metrónál,
de mintha csak a kiszálló oldalon lenne a metrónál(rosszul emlékeztem, mindkét oldalon van, csak sosem láttam még használatban őket), valamint a felüljáró/Terminál szintjéről le a buszpályaudvarra - ott ha vonatról/vonatra akarsz átszállni babakocsival, az szívás, mert természetesen a pályaudvar-rész maradt a több évtizedes ótvar-épület, rozsdás lépcsőkkel. Nagyváradon megint csak 100%, hogy nincs, nekem a Deákon sem rémlik.Azért majd persze leellenőrizhetem, amikor ezeken a megállókon járok, de viszonylag rendszeresen megfordulok mindegyiknél, kivéve a Mexikói utat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Bomba ár! HP EliteBook 9470M - i5-3G I 4GB I 256SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest