- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jelentem, felraktam.
15 percen át nyomogattam.
Tudom, hogy ez kevés idő, de a benyomásom alapján ez egy foshalom.
Csak most máshogy, mint a win 8.1. Míg a windows 8.1 egy okosabb windows 7 volt, ha leírtottad a metró felületet, ez most olyannak tűnik, mintha közelebb hozták volna a két felületet, de nekem így még rosszabb az összhatás. Persze majd utána olvasok, hátha erről is le lehet írtani..És megint félig tabletre optimalizálták, minden nagy. Oké, hogy van start menü, de ugyanúgy a csempéket hozza be, csak az a különbség, hogy a csempék optikailag nem terítik be a teljes képernyőt, hanem mögöttük átlátszik a háttérkép - de az a program, amiben épp' voltál, kitakaródik, tehát igazából ugyanúgy elveszted a képernyőt és a többi ablakot, csak nem veszed annyira észre.
Bizonyos értelemben nagyon hasonlít a win8-ra, de a részletes állítási lehetőségeket nagyon mélyre dugták, és ha keresel valamit, elég furcsán dobál a rendszer ide-oda a menün belül. (érdemes megnézni, hogy a képernyő-felbontás, szöveg-méret, cleartype szentháromságban hogy dobál össze-vissza a rendes windózos ablak, és a majdnem a teljes képernyőt betöltő nagybetűs, nagyképes izé, azaz négyesmetró-felület között)
Ami még feltűnt, hogy a betűk rohadt homályosak. Nincs szélük, kontúrjuk.. És ha kikapcsolom a cleartype-ot, akkor még rosszabb.
Most nincs időm vele szórakozni már, majd holnap játszom vele...
De a kezdeti benyomásom az, hogy valamit nagyon nem éreznek ott redmondban...
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs