Új hozzászólás Aktív témák
-
Jelentem, felraktam.
15 percen át nyomogattam.
Tudom, hogy ez kevés idő, de a benyomásom alapján ez egy foshalom.
Csak most máshogy, mint a win 8.1. Míg a windows 8.1 egy okosabb windows 7 volt, ha leírtottad a metró felületet, ez most olyannak tűnik, mintha közelebb hozták volna a két felületet, de nekem így még rosszabb az összhatás. Persze majd utána olvasok, hátha erről is le lehet írtani..És megint félig tabletre optimalizálták, minden nagy. Oké, hogy van start menü, de ugyanúgy a csempéket hozza be, csak az a különbség, hogy a csempék optikailag nem terítik be a teljes képernyőt, hanem mögöttük átlátszik a háttérkép - de az a program, amiben épp' voltál, kitakaródik, tehát igazából ugyanúgy elveszted a képernyőt és a többi ablakot, csak nem veszed annyira észre.
Bizonyos értelemben nagyon hasonlít a win8-ra, de a részletes állítási lehetőségeket nagyon mélyre dugták, és ha keresel valamit, elég furcsán dobál a rendszer ide-oda a menün belül. (érdemes megnézni, hogy a képernyő-felbontás, szöveg-méret, cleartype szentháromságban hogy dobál össze-vissza a rendes windózos ablak, és a majdnem a teljes képernyőt betöltő nagybetűs, nagyképes izé, azaz négyesmetró-felület között)
Ami még feltűnt, hogy a betűk rohadt homályosak. Nincs szélük, kontúrjuk.. És ha kikapcsolom a cleartype-ot, akkor még rosszabb.
Most nincs időm vele szórakozni már, majd holnap játszom vele...
De a kezdeti benyomásom az, hogy valamit nagyon nem éreznek ott redmondban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Formula-1
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest