Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Itthon, gyakran úgy, hogy közben a barátnőm alszik a szomszéd szobában. Van Beyerdynamic DTX910 és Audio-Technica ATH-M40fs, a DTX910 ugye nyitott, az egészen felismerhetően áthallatszik. Az M40fs jól zár és a hangkarakterét is szeretem (a DTX910-ét is, pedig elég eltérőek - a Beyer inkább meleg színezetű és világos, az ATH meg hideg és semleges), de szembejött ez a vintage DT770 hirdetés viszonylag olcsón, megbízható eladótól, úgyhogy miért is ne, ha már elindultam lefelé a lejtőn...
Használnék én melóhelyen is normálisabb zárt fejest, de úgy nem túl sok értelme van, hogy átlag 20 percenként szól valaki hozzám és félbe kell szakítani a zenehallgatást - ott marad egyelőre az IEM. Másrészt a munkahelyi gépre nem telepíthetek, ill. csatlakoztathatok semmit (ez úgy néz ki, hogy az IT/felsővezetők kiváltsága nálunk), szóval ott DAP-ot használok amúgy is forrásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest