Hirdetés
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Csak ne nagyon mosd, mert sem a színe, sem a szabása nem lesz pár alkalom után az igazi. Hogy a szabásról úgy általában ne is beszéljünk. Sajnos a minőséget meg kell fizetni, olcsó vackoktól nem lehet csodát várni, bár azért egy 8-10k-s ing nekem is átlépi az ingerküszöbömet. Rengeteg függ persze attól, hogy hol és mennyiért dolgozik az ember fia-lánya, nyilván lenne az a munkahely, ahol el tudnám fogadni akár magamra nézve is azt a (kimondott, vagy ki nem mondott) elvárást is, hogy csak prémium ruházat elfogadott.
De volt már itt téma korábban a ki mennyit költ ingre, gatyára, öltönyre, nincs ezzel semmi gond.
Ami nekem inkább fáj, hogy a pakolásnál beleugrottam a (nekem relatíve) drága, és nem mellesleg egy szem öltönyömbe, és nagyon úgy néz ki, hogy kifogytam belőle.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest