Hirdetés
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Dell notebook topic
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Tegnap nem. Tegnap meg ma ezen (is (belülről nagyjából így néz ki (tudom, szépek a recés élek de legalább viszi az alaplapi VGA))) . Tegnap vagy ma kellett volna elvinni de a furgonnal van némi gubanc, reggeli csúcsforgalomba nem akartam vele bemenni a Nyugai mellé mert nem egy jó dolog mikor 4 hengerből egyszer csak 3 megy.. félreállás (haha.. hova?) és 5-10 perc várakozás után magától megjavul aztán egy ideig megy minden gond nélkül (szerelők kedvenc júzer által adott diagnózisa
)
Így szombat és vasárnap is ezt csináltam, vasárnap délután 2-3 körül fejeztem be úgy hogy el lehessen vinni. Aztán tegnaptól meg beépítés. Holnap délelőtt nagyjából végzünk, nem csak ez az egy szekrény volt / van.Ez pedig a múlt heti termés: alul - felül - belső elrendezés - egy élmény volt a ritka szűk csigalépcsőn feljuttatni a szekrény hátulját (csak második nekifutásra sikerült).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Filmvilág
- Borderlands 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Macska topik
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- PC Játékok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)