- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Plazma TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ezen ne is aggodj. En a hetvegen vettem szre, hogy max szerda reggelig lesz eleg az inzulinom, ezert tegnap reggel elbattyogtam a haziorvoshoz receptet kerni, mondvan fogyok ki az inzulinbol,kellene ... A recepcio azt mondja, szerda reggel menjek a receptert... Altalaban masnap szokott lenni mar recept, most nem tudom mi van. Vajon a szivgyogyszereseket is igy kezelik?
Kozben kiderult, hogy mar ma este kifogy, szoval szepen vagyunk. Na nembaj, benezek ma is hozzajuk, hatha kesz van, ha meg nincs akkor adjanak tanacsot, hogy ilyen emergency esetben hogy jutok inzulinhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest