Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem trollkodás, én ogre vagyok...ja nem, az te vagy, én ufóbéka vagyok
Na mindegy, szóval:
Ha Hondánál maradunk. A nagyobb a Civic, a kisebb a City.
Klíma mindkettőben van. AUX egyikben sincs. Kulcsos mindkettő. Tempomat olyan, hogy mikor cserélek, a kisebbikben nyomkodom az üres kormányt, és sóhajtozok kb. minden 10 percben. Esőszenzor nincs, illetve van, retinaradar
Parkolóassziszt nincs, csak a nagyobbikban radar, azzal nem, de a kisebbel tolattam már fának.
Ülésfűtést vettem bele utólag betehető üléshuzatot. Könyöktámasz: a kisebbikben nincs, de nagyon fura a másik után. A hátsó ledes lámpát is kihagyták mindkettőből. Na és az indexes tükör elmondom miért hasznos: éjszaka, de néha nappal is jó, mert 100-ból 95 autón úgy van az index, hogy a fényszóróval egy búrában, közvetlen mellette, így néha k.rvanehéz meglátni kereszteződésben, a szarul beállított, Vénuszra világító pilácstól, hogy a szerencsétlen most indexel vagy nem. Ellenben ha tükrön van, az elég messze van a fényszórótól, különösen éjszaka sokkal jobban észrevenni. Az egyértelmű láthatóságot javítja.
Ladánkon anno a fentiek közül semmi nem volt. Na és még egy: a Civicben van balláb pihenőlemez, a Cityben nincs, és mindig rugdosom a doblemezt.
Sőt: a Civicbe gyári fényérzékeny belső tükröt is belealkudtamNa. Most akkor mi volt a kérdés?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Torrent meghívó kunyeráló
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Na mindegy, szóval:
Parkolóassziszt nincs, csak a nagyobbikban radar, azzal nem, de a kisebbel tolattam már fának.
Ülésfűtést vettem bele utólag betehető üléshuzatot. Könyöktámasz: a kisebbikben nincs, de nagyon fura a másik után. A hátsó ledes lámpát is kihagyták mindkettőből. Na és az indexes tükör elmondom miért hasznos: éjszaka, de néha nappal is jó, mert 100-ból 95 autón úgy van az index, hogy a fényszóróval egy búrában, közvetlen mellette, így néha k.rvanehéz meglátni kereszteződésben, a szarul beállított, Vénuszra világító pilácstól, hogy a szerencsétlen most indexel vagy nem. Ellenben ha tükrön van, az elég messze van a fényszórótól, különösen éjszaka sokkal jobban észrevenni. Az egyértelmű láthatóságot javítja.