Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
bbazsy
üzenetére
xerox scanner, epson nyomtató, meg az alaplapi vga sem szerette nagyon. A 64 bitesről beszélek, mert 32 bites oprencernek itt az xp, de 64 bites architekturára minek telepíteném a vistát, ha nem pontosan a 64 bit miatt? Gyatra lett az összteljesítmény, vagyis -szerintem- túl sok erőforrást elvesz az oprencer, vagy túl gyenge a konfigom, mindegy, zikszpé marad még egy ideig. A szoftveres történet már más picit.
Plusz én első pillanattól nem naon vagyok barátja, mert az első kampányolgatásban azért én teljesen kibuktam azon, hogy a m$ hivatalos reklámjában az egyik legfontosabb tulajdonságának a szép, 3d-s animált asztalt emelték ki elsőként... Én meg picit inkább teljesítményorientált vagyok... Ha csak azon múlna, simán ellennék még ma is a norton commanderrel
Ennyi.
ja, a hardvereimet meg egy év múlva nem supportolni fogja pl a xerox, hanem addigra kukázva lesznek,és az utódjuk nyilván már vistaképes lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest