Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Naovan sracok, egy jo tanacs, Ha epp bezsakolnak mint a kosarlasztit valami csunya modon, akkor vigyetek amit akartok, de a majamat nem ajanlom senkinek. A tudom nem lehet gaz, nem vagyok nagy cigis. A tobbi mind rendben van. Ugyhogy ha esetleg talaltok egy North Carolina vagy egy Kentucky license-t a hullam mellett, batran csapjatok le ra.
Joejt mindenkinek, mentem aludni.
Tim82: Elfeljtettem, hogy te mindenek felett allsz es atbogaraszod az osszes adatot a licensen, mikor nem igazan azon volt a hangsuly, hogy "some place" es John Doe vagyok, hanem egy illusztraciokent szolt volna, akinek goze sincsen hogy nez ki emerikaji vezetoi engedely, ami engedelyezi, hogy kiszedjek a beleid
De tudod mit, neked meg a majamt se adom oda, asse erdemled meg 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De tudod mit, neked meg a majamt se adom oda, asse erdemled meg